Student Supply Chain Support 🚀

Als student Supply Chain Specialist ontwikkel je jouw talenten op diverse fronten 🤺

Dripl in a Nutshell 🍹

Hi  Robbert hier, Operations Lead bij Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 1000000 (yes, met zes nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wat houdt deze rol in? 🔍

Als student Supply Chain Specialist ontwikkel je jouw talenten op diverse fronten 🤺

  • Order Management: je zorgt voor er voor dat klanten hun bestellingen tijdig en netjes ontvangen (geen orderpicking, wel het management van de orderflow)
  • Project Management: samen met ervaren collega’s, bouw je actief mee aan een betere Supply Chain, om deze elke dag nog gestroomlijnder te laten lopen. Van impact gesproken!

Waarom Dripl? 🚀

  • Persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn job jou je taken zo goed mogelijk te laten uitvoeren én zoveel mogelijk bij te laten bijleren. Hiervoor krijg je de nodige tools aangereikt en alle ruimte om jouw interesse gebieden te exploreren. Gezonde limonades inbegrepen. 😇
  • Flexibiliteit. Je krijgt flexibiliteit om te werken hoe jij het liefst wilt. We zijn actief vanuit Brussel. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • We leggen de lat hoog. Je komt in aanraking met een team dat vooruit wilt en de ambitie heeft om de wereld te veranderen. We stimuleren elkaar om de beste versie te worden van onszelf.
  • Een directe impact. Bij Dripl kom je in een dynamische startup omgeving terecht, waar je met een jong & missie-gedreven team een directe impact hebt om zowel ons merk als de wereld van morgen.
  • Een toffe werkomgeving met een toffe bende. Bij ons gaat ambitie en plezier hand in hand. Na de uren durven we ook wel eens te amuseren  “Work hard, play hard” zei een wijze denker ooit. 🍺
  • Last but not least, je wordt vergoed! We geloven dat studenten ook een toegevoegde waarde bieden voor ons bedrijf, en hiervoor moet er (net zoals alle andere collega’s) iets tegenover staan. In 2022 is dit 12,5€ bruto per uur.

 

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken naar robbert@dripl.be

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 492 74 85 04. 

🍹 Cheers, 

Robbert

Deel dit bericht:

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Supply Chain Associate 🚀

Zowel proactief als actief te werk gaan om een zo efficiënt en duurzaam mogelijke Supply Chain te garanderen.

Lees meer
Vacature

Student Supply Chain Support 🚀

Als student Supply Chain Specialist ontwikkel je jouw talenten op diverse fronten 🤺

Lees meer
Vacature

Customer Care Lead ⛹🏼‍♂️

Dé technische Service Lead die gaat zorgen dat uptime van onze Refill Points optimaliseert.

Lees meer