Digital Marketer – Internship

Een Digital Marketer die er niet van terugdeinst om ‘the Dripl word’ te verspreiden door middel van creatieve content.

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋 Marthe hier, de digital marketing intern van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 1 000 000 (yes, zes nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wie zoeken we? 🔍

Een leergierige digitale marketeer die niet kan wachten om zijn/haar theoretische kennis in de praktijk om te zetten. Je hebt grote ambities en goesting om in een kleine startup team écht impact te maken. ✨

Wat houdt deze rol in? 🎁

Als stagiair(e) digital marketeer strijd je aan alle fronten van onze startup mee 🤺

  • Je zit samen met onze sales team om de verkoopspijplijn te vullen. Zo werk je bijvoorbeeld samen aan de coördinatie van growth acties en verbeter je mee de conversieflow op de website.

 

  • Als creatieve duizendpoot breng je ideeën aan voor experimenten om Dripl verder te laten groeien en deze ideeën zet je om in leuke acties.
  • Je bent niet bang om hands-on marketingexperimenten uit te voeren. 👷🏼

 

  • Naast heerlijke limonades bezorg je onze klanten een fijne digitale communicatie. Van e-mail newsletters tot acties binnen Dripl-locaties zelf.
Refill Point

Waarom Dripl? 👩🏽‍🚀

  • Persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn job jou je taken zo goed mogelijk te laten uitvoeren én zoveel mogelijk bij te laten bijleren. Hiervoor krijg je de nodige tools aangereikt en alle ruimte om jouw interesse gebieden te exploreren. Gezonde limonades inbegrepen 😇

 

  • Flexibiliteit. Je krijgt flexibiliteit om te werken hoe jij het liefst wilt. We zijn actief vanuit Brussel. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 

  • We leggen de lat hoog. Je komt in aanreaking met een team dat vooruit wilt en de ambitie heeft om de wereld te veranderen. We stimuleren elkaar om de beste versie te worden van onszelf.

 

  • Een directe impact. Bij Dripl kom je in een dynamische startup omgeving terecht, waar je met een jong & missie-gedreven team een directe impact hebt om zowel ons merk als de wereld van morgen.

 

  • Een toffe werkomgeving met een toffe bende. Bij ons gaat ambitie en plezier hand in hand. Na de uren durven we ook wel eens te amuseren 🍻 “Work hard, play hard” zei een wijze denker ooit.

 

  • Last but not least, je wordt vergoed! We geloven dat interns ook een toegevoegde waarde bieden voor ons bedrijf, en hiervoor moet er (net zoals alle andere collega’s) iets tegenover staan 🎁

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar jonas@dripl.be .

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 486 41 61 26.

Cheers 🍹
Jonas

Deel dit bericht:

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Service Lead

De Service Lead zal het Field Service luik leiden, coördineren en schalen om de maximale uptime te garanderen, consistente installaties te waarborgen en een verbeterde klantervaring te bieden.

Lees meer
Vacature

Software Lead

Define the software product strategy, coordinate involved stakeholders and actively contribute to front-end and back-end development.

Lees meer
Vacature

Digital Designer – Internship

Een Digital Designer die Dripls brand tot leven kan brengen met zijn creativiteit en passie voor design

Lees meer