Samen vermeden we al meer dan 100 000 verpakkingen. Bereken hier de potentiรซle impact voor jouw bedrijf

Software Lead ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ป

Een keigoede engineer die onze ideale stack en het bouwen van een dev team in handen neemt.

Dripl in een Notendop ๐Ÿน

Hi ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ Colin hier, de co-founder van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points alย 100 000ย (yes, vijf nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The skyโ€™s the limit?

Wie zoeken we? ๐Ÿ”

We breiden het team uit met een Software Lead die verantwoordelijk is voor het bepalen van onze ideale stack, het designen van de technische architectuur van Dripl en het bouwen van een team.

We mikken hoog met onze ambities. Hiertoe behoort – onder andere – wereldwijd refill points plaatsen en blikjes verleden tijd maken, hierbij is stabiele en schaalbare tech is super-belangrijk om die groei te faciliteren. Om deze bescheiden ambities waar te maken zoeken we een keigoede engineer die het team inhoudelijk gaat leiden, maar ook niet bang is om zelf zijn handen uit de mouwen te steken.

Wat houdt deze rol in? ๐ŸŽ

 • Verantwoordelijkheid nemen voor het technisch design, de ontwikkeling en het onderhoud van onze Refill Point applicatie, IoT structuur en interne toepassingen.

 • Regelmatig zelfย de handen uit de mouwen steken en je team helpen om een feature af te maken of code te reviewen. Hier werk je aan onze volledige tech stack, wat betekent dat je features ontwikkelt in front-end of back-end, maar op andere momenten bezig bent met deployment en monitoring.

 • Inhoudelijk aansturen van het toekomstige dev team en zorgen voor een tech cultuur waarin kwaliteit, stabiliteit en schaalbaarheid hoog in het vaandel staan, maar waar ruimte is voor experimenteren en nieuwe ideeรซn.

 • Samenwerken met de teamleden in het growth en product team om de beste ervaring voor onze Driplers neer te zetten.

Wat verwachten we van jou? ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿš€

 • Onze missie staat op nummer รฉรฉn. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees de toekomst van frisdrank hier. ๐Ÿน

 • Uitgebreide ervaring met Javascript en JS Frameworks zoals React en Node.js

 • Je kan je weg vinden in IoT management platformen en voert verbetering door waar nodig. Ervaring met hardware projecten? Bank vooruit.

 • Oog voor data, je kan datasets snel doorgronden en tovert door database structuren zoals MongoDB ๐Ÿง™๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ
 • Je hebt ervaring met het inhoudelijk aansturen van een team en weet mensen te overtuigen en motiveren.

 • Je hebt ook organisatietalent en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. ๐Ÿคน๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ De stereotypen van een startup kloppen, er is chaos, je doet veel zaken tegelijk en jij zal mee moeten helpen alles op een rijtje zetten. Zelfstandigheid is een synoniem.

 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snelevoluerend bedrijf.

Praktische zaken ๐Ÿ”ง

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met onze Product Lead, Lucas.

 • We verwachten dat je full-time beschikbaar bent.

 • We zijn binnenkort actief vanuit Brussel. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Flexibiliteit is de norm.

 • Een competief loon inclusief lange termijn voordelen (stock opties). Voor een startup leggen we je behoorlijk goed in de watten ๐Ÿ’†๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ

 • Free drinks, duh.

Je op het lijf geschreven? ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar colin@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 478 83 72 65.

Behalve de zondagochtend – dan bak ik mijn wekelijkse haverpannenkoeken.

Cheers ๐Ÿน
Colin

Deel dit bericht:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Expansion Lead ๐Ÿ—บ๏ธ

Driplโ€™s Expansion Lead die Refill Points mee op de Europese kaart zet ๐Ÿ“

Lees meer
Vacature

Operations Lead ๐Ÿ‘จ๐Ÿผโ€๐Ÿญ

Een operations genie om onze supply chain in goede banen te leiden en op te schalen.

Lees meer
Vacature

Logistics Lead ๐Ÿš›

Dripl zoekt een logistieke tovenaar die onze flows op een duurzame manier opschaalt.

Lees meer