De Refill Point

Een planeet reddende, goed uitziende, heerlijke drankjes tappende, automaat.

Een limonade in drie eenvoudige stappen

All-in-one

Je limonade wordt on-the-spot gemaakt. De Refill Point gaat leidingwater filteren, koelen, bruisend maken en uiteindelijk mengen met een natuurlijk smaakconcentraat.

Een mini frisdrankfabriek

Je limonade wordt on-the-spot gemaakt. De Refill Point gaat leidingwater filteren, koelen, bruisend maken en uiteindelijk mengen met een natuurlijk smaakconcentraat.

Focus op de belangrijke zaken met een totaalservice

Met Dripl zetten we een gebruikersvriendelijke oplossing centraal. Dit is niet enkel wanneer je een limonade tapt. We ontlasten jou als wergever ook van bijkomende kopzorgen die er bij kunnen komen kijken. Het weinig onderhoud dat je zelf in de hand wilt houden, is dan nog eens bijzonder gemakkelijk.

Wat houdt deze service precies in?

Met een straight-forward onderhoudsformule, gaan we ingewikkelde kostenberekeningen uit de weg. Van filter tot CO2 capsules tot software updates, alle onderhoudskosten op één plek. We maken het eenvoudig. Zo zien we het graag.

Vragen hierover? Leg een korte babbel vast met mede-oprichter Colin via deze link.

Een slimme automaat

Raadpleeg via een dashboard informatie over de toestand van het toestel. Levels van de smaken, houdbaarheid, volume CO2 tank etc.

Doe beroep op alle interessante inzichten. Optimaliseer welke en hoeveel smaken je in de Refill Point wilt.
Krijg een automatische update wanneer er smaken besteld moeten worden of het toestel heraangevuld. Zelfs daar moet je niet aan denken.

Minimaal onderhoud met een een efficiënt hervulsysteem

Kosten besparend, gemakkelijker, gezonder én duurzaam? Wablief?

Benieuwd naar technische aansluiting?

Raadpleeg via een dashboard informatie over de toestand van het toestel. Levels van de smaken, houdbaarheid, volume CO2 tank etc. Raadpleeg via een dashboard informatie over de toestand van het toestel. Levels van de smaken, houdbaarheid, volume CO2 tank etc.

Geen hogere kosten of verlies van winstmarges

Onze resellers:

Wil je het toestel testen?

Maak een afspraak