De Refill Point

Een planeet reddende, goed uitziende, heerlijke drankjes tappende, automaat.

Een limonade in drie eenvoudige stappen

Een mini frisdrankfabriek

Je limonade wordt on-the-spot gemaakt. De Refill Point gaat leidingwater filteren, koelen, bruisend maken en uiteindelijk mengen met een natuurlijk smaakconcentraat.

Focus op de belangrijke zaken met een totaalservice

Met Dripl zetten we een gebruikersvriendelijke oplossing centraal. Dit is niet enkel wanneer je een limonade tapt. We ontlasten jou als wergever ook van bijkomende kopzorgen die er bij kunnen komen kijken. Het weinig onderhoud dat je zelf in de hand wilt houden, is dan nog eens bijzonder gemakkelijk.

Wat houdt deze service precies in?

Met een straight-forward onderhoudsformule, gaan we ingewikkelde kostenberekeningen uit de weg. Van filter tot CO2 capsules tot software updates, alle onderhoudskosten op één plek. We maken het eenvoudig. Zo zien we het graag.

Dripl Service

Vragen hierover? Leg een korte babbel vast met mede-oprichter Colin via deze link.

Bepaal zelf wat je uit handen geeft.

Relax 🛋️

Voel je op je gemak met de volledige Dripl service. Op maandelijkse basis vul je enkel de smaken in het toestel aan en wordt de CO2 capsule een paar keer per jaar vervangen. 

Maandelijks tijd nodig voor onderhoud: 20min

Zorgeloos 🛌🏻

Nog meer op het gemak? jazeker. Met deze formule wordt de CO2-capsules ook uit handen genomen. Zorgeloos van limonades genieten heet dat dan.

Maandelijks tijd nodig voor onderhoud: 10min

In de watten 💆🏽‍♀️

Je raadt het al. Ook het maandelijks hervullen word je van ontzorgd. Nu moet je écht aan niets denken.

Maandelijks tijd nodig voor onderhoud: 0min

Benieuwd naar het kostenplaatje?

Zet een Refill Point neer die best bij je bedrijf past. Bepaal je eigen ontwerp

Slimme software maakt het je gemakkelijk

Raadpleeg via een dashboard informatie over de toestand van het toestel. Levels van de smaken, houdbaarheid, volume CO2 tank etc.

Doe beroep op alle interessante inzichten. Optimaliseer welke en hoeveel smaken je in de Refill Point wilt.
Krijg een automatische update wanneer er smaken besteld moeten worden of het toestel heraangevuld. Zelfs daar moet je niet aan denken.

Kosten besparend, gemakkelijker, gezonder én duurzaam? Wablief?

Geen hogere kosten of verlies van winstmarges

Een ecologische oplossing mag geen toegeving zijn op vlak van gebruiksgemak, prijs, noch concurrentieel voordeel. Integendeel. De kost per drankje situeert zich, bij een minimum verbruik, in de prijsklasse van de klassieke alternatieven. Daarbovenop worden er zelfs kosten bespaard, waardoor Dripl als een goedkoper alternatief uit de bus kan komen.

Begin met een kleine stap, vraag een proefperiode aan.

Een nieuw concept, andere smaken en van een start-up? Eng he? Begin eerst vrijblijvend met een proefperiode van enkele maanden. Opzeggen kan altijd, geen zorgen.