De Refill Point

De automaat die heerlijke drankjes tapt, er netjes uitziet en ook nog eens helpt de planeet te redden.

Een limonade in drie eenvoudige stappen

All-in-one

Je limonade wordt on-the-spot gemaakt. De Refill Point gaat leidingwater filteren, koelen, bruisend maken en uiteindelijk mengen met een natuurlijk smaakconcentraat.

Een mini frisdrankfabriek

Je limonade wordt on-the-spot gemaakt. De Refill Point gaat leidingwater filteren, koelen, bruisend maken en uiteindelijk mengen met een natuurlijk smaakconcentraat.

Focus op de belangrijke zaken met een totaalservice

Met Dripl zetten we een gebruikersvriendelijke oplossing centraal. Dit is niet enkel wanneer je een limonade tapt. We ontlasten jou als wergever ook van bijkomende kopzorgen die er bij kunnen komen kijken. Het weinig onderhoud dat je zelf in de hand wilt houden, is dan nog eens bijzonder gemakkelijk.

Wat houdt deze service precies in?

Met een straight-forward onderhoudsformule, gaan we ingewikkelde kostenberekeningen uit de weg. Van filter tot CO2 capsules tot software updates, alle onderhoudskosten op één plek. We maken het eenvoudig. Zo zien we het graag.

Vragen hierover? Leg een korte babbel vast met mede-oprichter Colin via deze link.

Een slimme automaat

Via het Dripple Dashboard zie je in een oogopslag hoe het met je toestel is gesteld. Hoeveel drankjes zitten er nog in de tank? Wanneer is het tijd voor het volgende onderhoud? Hoe veel volume zit er nog in de CO2-tank? Krijg meteen de inzichten die jij nodig hebt.  

Ontvang automatische meldingen wanneer de drankjes bijna op zijn of wanneer het toestel heraangevuld moet worden. Onze slimme automaat zorgt ervoor dat jij op je beide oren kunt slapen.

Door alle verbruiksgegevens bij te houden, biedt onze automaat je niet alleen de mogelijkheid om de favoriete smaken van je medewerkers te ontdekken maar ook om aankoopvolumes te optimaliseren én om de positieve impact op de planeet van jouw bedrijf in te schatten.

Minimaal onderhoud met een efficiënt hervulsysteem

Kostenbesparend, gemakkelijker, gezonder én duurzaam? Wablief?

Benieuwd naar de technische aansluiting?

Interessant, maar hoe zit het met de technische aansluiting? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de wateraansluiting, de afvoer, de internet- en stroomaansluiting en de vereiste ruimte.

Geen hogere kosten of verlies van winstmarges

Onze resellers:

Wil je het toestel testen?

Maak een afspraak