Partnership Manager 🤝🏽

Succesvolle partnerships met resellers opzetten ⚡

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋 Colin hier, een van de oprichters van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 1 000 000 (yes, zes nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wie zoeken we? 🔍

Dripl’s Partnership Manager die Refill Points mee op de kaart zet 🌍 Dit betekent dat je een kernwaarde bent binnen Dripl die nauw samenwerkt met de founders en een sleutelrol speelt in de internationale expansie van onze startup.

We mikken hoog met onze ambities. Hiertoe behoort – onder andere – wereldwijd Refill Points plaatsen en wegwerp verleden tijd maken. Om deze bescheiden ambities waar te maken zoeken we een growth & operations connaisseur om ons verhaal op te schalen via strategische resellers.

Wat houdt deze rol in? 🎁

 • Het opschalen van onze indirecte markt. Je gaat met onze resellers aan de praat, onderhandelt contracten en lanceert succesvolle samenwerkingen 🚀
 • Zo onderhoud en bouw je verder aan huidige relaties, maar verspreid je ook de Dripl Word bij nieuwe potentiële partners. Een Dripl cocktail van business development en account management dus 🍹
 
 • Je tekent een blauwdruk uit om ons indirect sales kanaal efficient op te schalen.
 • Als Indirecte Sales Manager ben je de point-of-contact tussen onze resellers en het operationele Dripl (dream) team. Je stelt duidelijke objectives en deliverables op voor het field team.
 • Je houdt rekening met de andere schakels die bij het groeiverhaal komen kijken en ondersteunt deze coördinatie. Denk dan aan de supply chain, logistieke flow, etc. Klopt, de volle pot 🍯
 • Je bouwt mee aan dit cruciaal component – dat vandaag in z’n kinderschoenen staat – van onze sales organisatie. Hiertoe behoort ook de juiste mensen op de juiste plaats zetten en ownership door te geven aan nieuwe collega’s binnen het indirect team. Je zoekt, rekruteert en werft missie-gedreven top collega’s aan 🥇
Refill Point

Wat verwachten we van jou? 👩🏽‍🚀

 • Onze missie staat op nummer één. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees de toekomst van frisdrank hier.

 • Een track record (5+ jaar) binnen sales, business development en/of account management. B2B ervaring in de food(service) industry is een plus.

 • Je hebt negotiation skills om u tegen te zeggen. ‘Never split the difference’ ken je ondertussen van buiten 📖

 • Een goede basis kennis van finance, je kan kostenstructuren snel doorgronden en tovert met excel.

 • Je hebt een 360° view van een organisatie met een fysiek product 📐 Je kan meepraten over de operationele kant van een bedrijf, vooral met betrekking tot supply chain en logistiek.

 • Anngezien we ook onze pijlen richten op onze buurlanden, kan jij vlot overweg met zowel Nederlands, Engels als Frans. Geen zorgen, limonade in het frans is limonade 🥖

 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snel evoluerend bedrijf.

Praktische zaken 🔧

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met de verschillende schakels van het kernteam, van de Operations Lead tot onze Sales Lead Tim.

 • We verwachten dat je full-time beschikbaar bent.

 • We zijn actief vanuit Brussel. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en hebben een flexibele remote working policy.

 • Een competitief loon inclusief lange termijn voordelen (stock opties). Voor een startup leggen we je behoorlijk goed in de watten 💆🏽‍♂️

 • Free drinks, duh.

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar colin@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 478 83 72 65.

Behalve de zondagochtend – dan bak ik mijn wekelijkse haverpannenkoeken.

Cheers 🍹
Colin

Deel dit bericht:

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Supply Chain Associate 🚀

Zowel proactief als actief te werk gaan om een zo efficiënt en duurzaam mogelijke Supply Chain te garanderen.

Lees meer
Vacature

Student Supply Chain Support 🚀

Als student Supply Chain Specialist ontwikkel je jouw talenten op diverse fronten 🤺

Lees meer
Vacature

Customer Care Lead ⛹🏼‍♂️

Dé technische Service Lead die gaat zorgen dat uptime van onze Refill Points optimaliseert.

Lees meer