Operations Lead 👨🏼‍🏭

Een operations genie om onze supply chain in goede banen te leiden en op te schalen.

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋 Colin hier, een van de oprichters van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 100 000 (yes, vijf nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wie zoeken we? 🔍

We breiden het team uit met een ‘Operations Lead‘, die verantwoordelijk is voor de gehele supply chain en logistieke flow. Dit betekent dat je een kernwaarde bent binnen Dripl die nauw samenwerkt met de founders en een sleutelrol speelt in de snelle expansie van onze startup.

We mikken hoog met onze ambities. Hiertoe behoort – onder andere – wereldwijd refill points plaatsen en blikjes verleden tijd maken. Om deze bescheiden ambities waar te maken zoeken we een operationele genie om onze supply chain in goede banen te leiden. Jij weet hoe we op een zo efficiënt mogelijke manier een refill point tot op het kantoor krijgen en die 24/7 limonades te laten dispensen.

Wat houdt deze rol in? 🎁

 • Supply chain & logistics management. Je neemt ownership over de supply chain en logistieke flow en je bent je de sleutelfiguur die alle schakels gealinieerd houdt.

 • Implementatie van operationele structuren. Aangezien we nu volop processen en structuur aan het opbouwen zijn, help je op korte termijn mee de fundamenten van Dripl’s operaties op te zetten. Suit up, we worden profesh 👔

 • Partnerships uitbouwen. Je staat in contact en onderhoudt relaties met onze operationele partners – productiepartners, leveranciers, logistieke en service partners.

 • Supply chain strategie ontwerpen en implementeren. Het ontwikkelen van een lange termijn operationele strategie met de nadruk op operational excellence en proces optimalisatie.

 • Op termijn stuur je het operationele team aan, weet je top talenten te vinden binnen logistiek, supply chain en productie en creëer je een crème de la crème bende. 🍦

Wat verwachten we van jou? 👩🏽‍🚀

 • Een track record (5+ jaar) binnen supply chain, operationeel en/of logistiek management. Ervaring bij een start-up/scale-up is een plus.

 • Je dagdroomt in cijfers, weet alles operationele KPI’s en hoe deze te tracken en te rapporteren. 👩🏻‍💼 Overwegkunnen met BI tools is een bijkomende perk.

 • Oog voor financiën, je kan kostenstructuren snel doorgronden en tovert door excel heen.

 • Je kan je weg vinden in CRM/ERP systemen en voert automatisaties door waar nodig. Ervaring met salesforce? Bank vooruit.

 • Je hebt ook organisatietalent en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. 🤹🏾‍♂️ De stereotypen van een startup kloppen, er is chaos, je doet veel zaken tegelijk en jij zal mee moeten helpen alles op een rijtje zetten. Zelfstandigheid is een synoniem.

 • Nederlands, Frans en Engels, aangezien we actief zijn in gans België en partners hebben in het buitenland. Gelukkig is limonade in het Frans ook gewoon limonade. Komt goed.

 • Onze missie staat op nummer één. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees de toekomst van frisdrank hier.

 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snelevoluerend bedrijf.

Praktische zaken 🔧

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met onze Product Lead, Lucas.

 • Je bent full-time beschikbaar.

 • Flexibel werken. We zijn actief vanuit Gent maar je bepaald zelf waar jij het meest productief bent. Af en toe op de baan is nodig voor deze job.

 • Een competief loon met een mooi pakket aan bijkomende voordelen.

 • Free lemonade, duh.

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar colin@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 478 83 72 65.

Behalve de zondagochtend – dan bak ik mijn wekelijkse haverpannenkoeken.

Cheers 🍹
Colin

Deel dit bericht:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Content Marketeer 👩🏼‍🎨

Een Content Marketer die er niet van terugdeinst om ‘the Dripl word’ te verspreiden door middel van creatieve content.

Lees meer
Vacature

Operations Lead 👨🏼‍🏭

Een operations genie om onze supply chain in goede banen te leiden en op te schalen.

Lees meer
Vacature

Service Technieker 👷

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer