Content & Brand Specialist 👩🏼‍🎨

Een Content Marketer die er niet van terugdeinst om ‘the Dripl word’ te verspreiden door middel van creatieve content.

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋 Jonas hier, de marketing lead van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 350 000 (yes, vijf nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wie zoeken we? 🔍

We zoeken een Content & Brand Specialist en – om het met een cliché te zeggen – creatieve duizendpoot. Een Dripl evangelist die er niet van terugdeinst om ‘the Dripl word’ te verspreiden door middel van creatieve content. Je bent verantwoordelijk voor het maken en beheren van uitstekende content voor elk stadium van de marketing funnel. Denk aan blog posts, email marketing, social media, webinars, podcasts, video etc. Je staat niet louter in voor de creatie, maar denkt actief mee na over de volledige contentstrategie, digitale lead generation en in-het-oog-springende awareness campagnes.

Een meer directe impact kan je niet maken. Door jouw overtuigende pen vliegt die oubollige, wegwerp-volle, drankautomaat buiten, en staat een fantastisch Refill Point in elke bedrijfskantine te blinken. ✨

Wat houdt deze rol in? 🎁

 • Copywriting. Yes, er zal geschreven worden. Veel van de geschreven content passeert via jou.

 

 • Brand Management. Samen met onze designers word jij het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het Dripl brand. 

 

 • Social Media Management. Sociale media hebben geen geheimen voor jou. Je bent wat ze een “digital native” noemen, met een buitengewoon ontwikkeld gevoel voor esthetiek.

 

 • Email Marketing. De juiste boodschap brengen naar de juiste doelgroep, daar word je pas écht enthousiast van. Je kickt (minstens een beetje) op email metrics zoals open rate en CTR, brengt deze in kaart brengen en verbetert continu de conversatie met onze leads.

   

 • Customer Advocacy. Onze klanten zijn onze helden. Van onze Content Marketer verwachten we dat hij/zij ze op een pedestal zet, kwalitatieve content mét hen maakt en actieve relaties met hen onderhoudt.

   

 • Ondersteuning Events. Als Content Marketer verzorg je mee het offline marketing materiaal en ondersteun je de organisatie van events.

   

 • Video Content. Video is king. Buckle up, want we gaan videos à volonté maken. Idealiter heb je hier al wat ervaring mee.

Wat verwachten we van jou? 👩🏽‍🚀

 • Onze missie staat op nummer één. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees over de toekomst van drinks hier. En leer het ondertussen maar al van buiten, je gaat het nog vaak mogen vertellen 😉

   

   

 • Je las het al, we verwachten dat je een vlotte en creatieve pen hebt, zowel in het Nederlands als het Engels (Frans is een plus). 

   

   

 • Je hebt ervaring met SEO, contentstrategie en (paid) social media.

   

   

 • Je kan je creativiteit vertalen in visuele oogstrelingen dmv Photoshop, Canva of andere gelijkaardige tools.

   

   

 • Liefst heb je al enige ervaring binnen marketing, 2 jaar of meer is ideaal om voldoende uitdaging te hebben in de job en tegelijk het hoofd zelfstandig boven water te kunnen houden. 🏊🏼‍♀️

   

   

 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snel evoluerend bedrijf.

   

   

 • Om even een open deur in te trappen: jij bent een echte teamplayer. Nee maar echt, we’re in this together en we staan allemaal open voor constructieve feedback. Dat maakt ons sterker.

   

   

 • Je hebt een growth-mindset. Je ziet opportuniteiten om processen te optimaliseren en automatiseren waar anderen dat niet zien. 🕵🏼‍♀️

   

   

 • Affiniteit met sales. Aangezien sales en marketing van elkaar scheiden oldskool is, weet je iets af van pipelines en kan je mee babbelen met onze Refill Rangers over outbound sequences, cold calling, Sales Navigator, etc.

Praktische zaken 🔧

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met mij, Jonas 🙋🏻‍♂️

   

   

 • We verwachten dat je full-time beschikbaar bent.

   

   

 • We zijn hybride, maar ons kantoor ligt in Brussel (met een zich over heel de stad). Het is heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Flexibiliteit wordt gegarandeerd.

   

   

 • Een competitief loon inclusief langetermijnvoordelen (stock opties).

   

   

 • Vaak bieden we je ook lunch aan op kantoor. En yogalessen. Of work-outs. Voor een startup leggen we je behoorlijk goed in de watten hoor 💆🏽‍♂️

   

   

 • Free Dripl drinks, duh.

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar jonas@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 486 416 126.

Cheers 🍹
Jonas

Deel dit bericht:

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

B2B Sales Rep 🏄🏼‍♂️

Een B2B sales profiel, die van A tot Z het sales proces in handen neemt, van lead generatie tot closen van deals.

Lees meer
Vacature

Indirect Market Manager 🤝🏽

Succesvolle partnerships met resellers opzetten ⚡

Lees meer
Vacature

Content & Brand Specialist 👩🏼‍🎨

Een Content Marketer die er niet van terugdeinst om ‘the Dripl word’ te verspreiden door middel van creatieve content.

Lees meer

Summer Deal

Reserveer je Dripl Refill Point vóór 15 augustus en krijg je eerste 1000 drinks gratis.