Samen vermeden we al meer dan 100 000 verpakkingen. Bereken hier de potentiële impact voor jouw bedrijf

Logistics Lead 🚛

Dripl zoekt een logistieke tovenaar die onze flows op een duurzame manier opschaalt.

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋🏼 Colin hier, de co-founder van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

 

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 100 000 (yes, vijf nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wie zoeken we? 🔍

Dripl zoekt een impact gedreven Logistics Lead die gaat zorgen dat we onze logistiek netwerk op een duurzame manier kunnen opschalen in binnen- én buitenland

We mikken hoog met onze ambities. Hiertoe behoort – onder andere – wereldwijd refill points plaatsen en single-use blikjes verleden tijd maken. Om deze bescheiden ambities waar te maken zoeken we een logistiek genie om onze logistieke flow in goede banen te leiden. Jij weet hoe we op een zo efficiënt mogelijke manier een refill point tot op het kantoor krijgen en die 24/7 limonades te laten dispensen.

Wat houdt deze rol in? 🎁

 • Logistiek beheer. Je voelt je als in vis in het water in een logistieke omgeving 🐠 Hier coördineer je de huidige bewegingen van onze Refill Points, smaken en andere consumables.

 • Opschalen van het logistiek netwerk. Je gaat op op zoek naar warehouse en fulfilment centrales, de correcte logistieke partners en teken je een strategie uit op lange termijn.

 • Partnerships uitbouwen. Je bouwt, beheert en onderhoudt relaties met deze spelers.

 • Je bent de sleutelfiguur die alle logsitieke schakels gealinieerd houdt.

 • Stroomlijnen en coördinatie van de software systemen waar het logistiek verhaal op steunt.

 • Op termijn stuur je het logistiek team aan, je weet toptalenten te vinden en creëert een crème de la crème bende. 🍦

Wat verwachten we van jou? 👩🏽‍🚀

 • Onze missie staat op nummer één. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees de toekomst van frisdrank hier.

 • Een track record (3+ jaar) binnen logistiek management. Ervaring bij een start-up/scale-up is een plus.

 • Je dagdroomt in cijfers, weet alles operationele KPI’s en hoe deze te tracken en te rapporteren. 👩🏻‍💼 Overwegkunnen met BI tools is een bijkomende perk.

 • Je kan je weg vinden in CRM/ERP systemen en voert automatisaties door waar nodig. Ervaring met salesforce? Bank vooruit.

 • Je hebt ook organisatietalent en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. 🤹🏾‍♂️ De stereotypen van een startup kloppen, er is chaos, je doet veel zaken tegelijk en jij zal mee moeten helpen alles op een rijtje zetten. Zelfstandigheid is een synoniem.

 • Nederlands, Frans en Engels, aangezien we actief zijn in gans België en partners hebben in het buitenland. Gelukkig is limonade in het Frans ook gewoon limonade. Komt goed.

 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snelevoluerend bedrijf.

Praktische zaken 🔧

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met onze Operations Lead en Service Lead.

 • We verwachten dat je full-time beschikbaar bent.

 • We zijn binnenkort actief vanuit Brussel. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Flexibiliteit is de norm.

 • Een competief loon inclusief lange termijn voordelen (stock opties). Voor een startup leggen we je behoorlijk goed in de watten 💆🏽‍♂️

 • Free lemonade, duh.

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar colin@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 478 83 72 65.

Behalve de zondagochtend – dan bak ik mijn wekelijkse haverpannenkoeken.

Cheers 🍹
Colin

Deel dit bericht:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Expansion Lead 🗺️

Dripl’s Expansion Lead die Refill Points mee op de Europese kaart zet 📍

Lees meer
Vacature

Operations Lead 👨🏼‍🏭

Een operations genie om onze supply chain in goede banen te leiden en op te schalen.

Lees meer
Vacature

Logistics Lead 🚛

Dripl zoekt een logistieke tovenaar die onze flows op een duurzame manier opschaalt.

Lees meer