Internship Sales Representative 🎯

Een Sales Representative die gedreven is om Dripl Refill Points te verkopen aan potentiële klanten

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋🏼 Clara hier, de Intern Refill Ranger van Dripl.

Met Dripl vinden we de drankenindustrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Op dit moment hebben we met onze Refill Points al 1 000 000 (yes, zes nullen!) verpakkingen kunnen vermijden. Dit terwijl we een jaar geleden opgericht zijn. Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een wereldwijd verschil wil maken. The sky’s the limit?

Wie zoeken we? 🔍

Een leergierige sales representative die niet kan wachten op zijn theoretisch kennis in de praktijk om te zetten. Je hebt grote ambities en goesting om in een missie-gedreven startup team écht impact te maken.

Wat houdt deze rol in? 🎁

Als stagiair(e) Sales Representative strijd je aan alle fronten van onze startup mee 🤺

 • Prospecteren. De markt afspeuren en in kaart brengen wie de nieuwe potentiële Dripl locaties zijn. Productiebedrijven, tech-savvy scale-ups, co-working spaces, jij weet ze te vinden.

 

 • Lead-generatie. De juiste mensen binnen deze organisaties bellen, emailen, linkedin-en, en zo voort. Afspraken fixen en die sales pipeline vullen dus!

 

 • Inside sales. Deze afspraken volg je ook zelf goed op. Van de intake call tot veelgestelde vragen beantwoorden tot de getekende overeenkomst in ontvangst nemen 😁

 

 • Account management. Dit betekent dus dat je mee relaties opbouwt én beheert met onze klanten.

 

 • Analytics. De KPI’s correct tracken, in de gaten houden en in verhouding rapporteren.

 

De invulling van de stage hangt ook af van de duur en je eigen interesses. Met jouw interesseveld en de noden van Dripl in het achterhoofd, geven we jouw stageperiode vorm.

Waarom Dripl? 👩🏽‍🚀

 • Persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn job jou je taken zo goed mogelijk te laten uitvoeren én zoveel mogelijk bij te laten bijleren. Hiervoor krijg je de nodige tools aangereikt en alle ruimte om jouw interesse gebieden te exploreren. Gezonde limonades inbegrepen 😇

 

 • Flexibiliteit. Je krijgt flexibiliteit om te werken hoe jij het liefst wilt. We zijn actief vanuit Brussel. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 

 • We leggen de lat hoog. Je komt in aanreaking met een team dat vooruit wilt en de ambitie heeft om de wereld te veranderen. We stimuleren elkaar om de beste versie te worden van onszelf.

 

 • Een directe impact. Bij Dripl kom je in een dynamische startup omgeving terecht, waar je met een jong & missie-gedreven team een directe impact hebt om zowel ons merk als de wereld van morgen.

 

 • Een toffe werkomgeving met een toffe bende. Bij ons gaat ambitie en plezier hand in hand. Na de uren durven we ook wel eens te amuseren 🍻 “Work hard, play hard” zei een wijze denker ooit.

 

 • Last but not least, je wordt vergoed! We geloven dat interns ook een toegevoegde waarde bieden voor ons bedrijf, en hiervoor moet er (net zoals alle andere collega’s) iets tegenover staan 🎁

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar clara@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 477 38 08 88.

Behalve de zondagochtend – dan doe ik mijn wekelijkse strandwandeling.

Cheers 🍹
Clara

Deel dit bericht:

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Supply Chain Associate 🚀

Zowel proactief als actief te werk gaan om een zo efficiënt en duurzaam mogelijke Supply Chain te garanderen.

Lees meer
Vacature

Student Supply Chain Support 🚀

Als student Supply Chain Specialist ontwikkel je jouw talenten op diverse fronten 🤺

Lees meer
Vacature

Customer Care Lead ⛹🏼‍♂️

Dé technische Service Lead die gaat zorgen dat uptime van onze Refill Points optimaliseert.

Lees meer