Head of Operations 👨🏼‍🏭

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋 Colin hier. Een van de drie mede-oprichters van Dripl.

Met Dripl vinden we de frisdrank industrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van frisdrank drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Samen met mijn co-founders Lucas & Pablo hebben we een rollercoaster van een avontuur achter de rug. Op dit moment hebben we 20 verpakkingsvrije refill points staan, die in totaal al bijna honderd duizend limonades hebben verdeeld.

Heb ik al gezegd dat we nog geen jaar geleden opgericht zijn? Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een verschil wil maken. The sky is the limit?

Wie zoeken we? 🔍

We breiden het team uit met een ‘Head of Operations‘, die verantwoordelijk is voor de gehele operationele structuur, Supply Chain en logistieke flow. Dit betekent dat je een kernwaarde bent binnen Dripl die nauw samenwerkt met de founders en een sleutelrol speelt in de uitbouw van onze jonge startup.

We mikken hoog met onze ambities. Hiertoe behoort – onder andere – wereldwijd refill points plaatsen, blikjes verleden passé maken en een marathon lopen. Om deze bescheiden ambities waar te maken zoeken we een operationele genie om onze supply chain in goede banen te leiden. Jij weet hoe we op een zo efficiënt mogelijke manier een refill point tot op het kantoor krijgen en die 24/7 limonades te laten dispensen.

Wat houdt deze rol in? 🎁

 • Operationele strategie ontwerpen en implementeren. Het ontwikkelen van een lange termijn operationele strategie met de nadruk op operational excellence en proces optimalisatie.

 • Implementatie van professionele structuren. Aangezien we nu volop processen en structuur aan het opbouwen zijn, help je op korte termijn mee de fundamenten van Dripl’s operaties op te zetten. Suit up, we worden profesh 👔

 • Partnerships uitbouwen. Je staat in contact en onderhoudt relaties met onze operationele partners – productiepartners, leveranciers, logistieke en service partners.

 • Op termijn stuur je het operationele team aan, weet je top talenten te vinden binnen logistiek, supply chain en productie en creëer je een crème de la crème bende. 🍦

Wat verwachten we van jou? 👩🏽‍🚀

 • Onze missie staat op nummer één. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees de toekomst van frisdrank hier.

 • Een indrukwekkende track record binnen Supply chain of Operationeel Management. Ervaring bij een start-up/scale-up is een plus.

 • Je weet hoe een complexe supply chain op te schalen die gemakkelijk te optimaliseren valt.

 • Je dagdroomt in cijfers, weet alles operationele KPI’s en hoe deze te tracken en te rapporteren. 👩🏻‍💼
 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snelevoluerend bedrijf.

 • Oog voor financiën, je weet hoe de Dripl machine geolied te houden als de bijbehorende kostenstructuur te optimaliseren.

 • Je hebt ook organisatietalent en kan meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. 🤹🏾‍♂️ De stereotypen van een startup kloppen, er is chaos, je doet veel zaken tegelijk en jij zal mee moeten helpen alles op een rijtje zetten. Zelfstandigheid is een synoniem.

 • Nederlands, Frans en Engels, aangezien we actief zijn in gans België en partners hebben in het buitenland. Gelukkig is limonade in het Frans ook gewoon limonade. Komt goed.

Praktische zaken 🔧

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met onze engineering lead, Lucas 🙋🏻‍♂️

 • Je bent full-time beschikbaar.

 • Flexibel werken. We zijn actief vanuit Gent maar je bepaald zelf waar jij het meest productief bent.

 • Een competief loon.

 • Free lemonade, duh.

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar colin@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 478 83 72 65.

Behalve de zondagochtend – dan bak ik mijn wekelijkse haverpannenkoeken.

Cheers 🍹 Colin

Deel dit bericht:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Digital Marketeer 🧙🏻‍♀️

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer
Vacature

Head of Operations 👨🏼‍🏭

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer
Vacature

Dripl Installateur 👷

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer