Digital Marketeer 🧙🏻‍♀️

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Dripl in een Notendop 🍹

Hi 👋 Colin hier. Een van de drie mede-oprichters van Dripl.

Met Dripl vinden we de frisdrank industrie opnieuw uit. We introduceren een nieuwe manier van frisdrank drinken, met minimale klimaatimpact en gezonde alternatieven in de hoofdrollen.

Samen met mijn co-founders Lucas & Pablo hebben we een rollercoaster van een avontuur achter de rug. Op dit moment hebben we 20 verpakkingsvrije refill points staan, die in totaal al bijna honderd duizend limonades hebben verdeeld.

Heb ik al gezegd dat we nog geen jaar geleden opgericht zijn? Dat klopt, we zijn een ambitieuze startup die een verschil wil maken. The sky is the limit?

Wie zoeken we? 🔍

We zoeken een dorstige marketeer die van B2B lead-generatie afweet en de Dripl digitale acties in handen neemt. De volledige customer journey, van acquisitie tot referral.

Je neemt de verantwoordelijkheid van gans de Pirate Funnel op jou 🏴‍☠️ Naast de 7 zeeën onveilig maken, zorg je dat ons disruptief merk op de kaart wordt gezet.

Weet je hoe de digitale vork in de steel zit? 🍴 Lees vooral verder ⬇️

Wat houdt deze rol in? 🎁

 • Lead-generatie. Je werkt in tandem met sales om de verkoopspijplijn te vullen. Dit doe je door growth acties te coördineren, conversie flow op de website te optimaliseren, etc.

 • Growth marketing. Je hebt alvast een longlist bomvol experimenten die we met Dripl moeten testen 💣 Maar je ziet ook de bomen door het bos en giet dit in een strategisch en actiegericht plan.

 • Digitale strategie. Je wordt de first of many Dripl marketeers. Het is dus belangrijk dat je hands-on marketing experimenten kan uitvoeren, maar ook uitzoomt en een blik werpt op de lange termijn strategie om zoveel mogelijk verpakkingen te vermijden ✋🏽

 • Coördineren. Je wordt de lijm tussen de verschillende marketing disciplines en coördineert taken en targets van freelancers en agencies.

 • Customer succes. Naast heerlijke limonades bezorg je onze klanten een fijne digitale communciatie. Van e-mail newsletters tot acties binnen Dripl-locaties zelf. De ‘RRR’ van de piratenfunnel 🦁

Wat verwachten we van jou? 👩🏽‍🚀

 • Onze missie staat op nummer één. Je moet warm worden van een positieve impact maken. Weet je nog niet waar we voor staan? Lees de toekomst van frisdrank hier.

 • Je hebt liefst enkele jaren ervaring in een online marketing rol.

 • Voor elke marketing-topic weet je uit je hoed een programma, platform of andere tool te toveren 🎩 Google Analytics, Pixel en Hubspot zijn hier maar enkele voorbeelden van.

 • Je ontwikkelt tactieken en verfijnt doelgroepen en tools om op de meest kostenefficiënte manier klanten duurzaam digitaal te werven. Amai, een mondvol 😶

 • Marketing metrics zijn jouw licht in de duisternis. CAC, CTR, LTV, en nog veel andere drie-letter-afkortingen zijn jouw beste vrienden 👩🏻‍🤝‍👩🏼

 • Je hebt oog voor grafische vormgeving en weet hoe en merk op de kaart te zetten. Je heb affiniteit met een jong en (wannabe?) hip foodbev brand, die zowel B2B als sterke B2C allures heeft.

 • Je bent een moderne shakespear en hebt een vlotte pen in het Nederlands, Engels en Frans.

 • Honger (of dorst in ons geval) hebben om bij te leren, jezelf persoonlijk te ontwikkelen, skillset uit te breiden en mee te groeien in een snel evoluerend bedrijf.

 • Als ik ‘Refill Point!’ zeg – zeg jij ‘limonades!’ 🍹

Praktische zaken 🔧

 • Hoewel je snel heel het team goed zal leren kennen, werk je het nauwst samen met mij, Colin 🙋🏻‍♂️

 • We verwachten dat je full-time beschikbaar bent.

 • We zijn actief vanuit Gent. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Flexibiliteit wordt gegarandeerd.

 • Een competitief loon en andere voordelen, inclusief lange termijn voordelen (stock opties). Voor een startup leggen we je behoorlijk goed in de watten 💆🏽‍♂️

 • Free lemonade, duh.

Je op het lijf geschreven? 🙌🏼

Stuur een mailtje met je CV & waarom jij degene bent die wij zoeken, naar colin@dripl.be.

Of geef me een belletje wanneer je wilt op +32 478 83 72 65.

Behalve de zondagochtend – dan bak ik mijn wekelijkse haverpannenkoeken.

Cheers 🍹 Colin

Deel dit bericht:

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Spontaan solliciteren?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, toegewijde, positieve mensen om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerp verpakkingen.

Andere vacatures

Vacature

Digital Marketeer 🧙🏻‍♀️

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer
Vacature

Head of Operations 👨🏼‍🏭

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer
Vacature

Dripl Installateur 👷

Een handige en proactieve servicetechnieker, verantwoordelijk voor de installatie en bevoorrading van onze Refill Points.

Lees meer